Transferă-ți la noi domeniile și aplicațiile web

NixServers oferă transferul gratuit al conturilor de web hosting de tip cPanel de pe vechiul server de găzduire.

Un membru al echipei noastre tehnice se va ocupa de tot ce presupune migrarea în întregime a contului de web hosting.

Pentru a te putea încadra la transferul gratuit trebuie indeplinite următoarele condiții:

  • - Trebuie să aveți panoul de control cPanel la vechiul furnizor de hosting și contul activ SAU să aveți o arhivă completă, neeronată, de tip cPanel backup de pe vechiul server de web hosting.
  • - Cererea trebuie să fie trimisă în primele 30 de zile de la activarea noului serviciu de web hosting.

Acest serviciu este oferit gratuit pentru toți clienții noi NixServers care migrează de la un alt furnizor de web hosting pe platforma cPanel. Este important ca platforma cPanel de pe care se face migrarea sa fie actualizată la zi pentru a nu întâmpina probleme la migrarea aplicațiilor.

Dacă doriți migrarea contului de web hosting trimiteți cererea Dumneavoastră prin tichet de suport precizând datele de login de pe vechiul cont de web hosting.

Nemulțumit de actualul furnizor? Îți preluăm noi perioada plătită în avans. Faci dovada plății la un alt furnizor și plătești la noi perioada rămasă iar noi îți dublăm perioada plătită!

Exemplu: Dacă ați plătit pe 1 an de zile la un alt furnizor și mai aveți 3 luni până la expirarea pachetului curent, achiziționați de la NixServers un pachet de găzduire pe 3 luni și primiți în plus 3 luni gratuite față de cele plătite.

Pentru a beneficia de transferul gratuit și perioada bonus comandați unul dintre pachetele plătite de găzduire web, apoi contactați-ne.